Turban squash

http://dbpedia.org/resource/Turban_squash an entity of type: Thing

Cucurbita maxima Cucurbita maxima Potiron turban Espèce Cucurbita maximaDuchesne, 1786 Classification phylogénétique Giraumon (Giromon, ou Giraumont) est le nom donné aux Antilles à certaines variétés de Cucurbitaceae appartenant aux espèces Cucurbita maxima (potiron, potimarron) et Cucurbita moschata (courges musquées). rdf:langString
Turban squash, also known as "Turk's turban" or "French turban" ("Giraumon" in French), is a type of squash most often used as a winter squash. It is an heirloom, predating 1820. A cultivar of Cucurbita maxima, it is closely related to the buttercup squash. It is typically 6 pounds when mature. Colors vary, but are often mottled in shades of orange, red, white and green. The squash is used as both a vegetable and as an ornamental gourd. Taste is similar to other C. maxima cultivars, though "not as vibrant," "reminiscent to hazelnut," and "coarse, watery and insipid." Known in the nineteenth century as "the most beautiful in color, and the most worthless in quality, of all the varieties of squash;" More recently, Ian Knauer, author of "The Farm", has described it as "nutty and sweet". rdf:langString
La Zucca Turbante turco, chiamata anche Turbante di Aladino o Zucca Fungo (in inglese Turban squash o Turban pumpkin ed in francese Giraumont) è una varietà di zucca ornamentale, grossa ed irregolare, con buccia bitorzoluta e spessa, costituita (cioè ottenuta dalla zucca classica) in Francia in modo casuale. Viene largamente usata anche come zucca da ornamento ed ha la particolarità di conservarsi a lungo. Le dimensioni alla raccolta variano in genere da 2 a 5 kg, sebbene si possano trovare frutti di quasi 7 kg, ha una polpa carnosa con consistenza farinosa. La bellezza dei frutti ripaga della polpa di qualità mediocre; ha un sapore aromatico, quasi dolce. Questo prodotto della terra, non trova molti estimatori per la ridotta pezzatura e per la destinazione commerciale. In occasione della rdf:langString
rdf:langString Giraumon
rdf:langString Zucca Turbante turco
rdf:langString Turban squash
rdf:langString Cucurbita maxima
rdf:langString 'Turban'
rdf:langString Cucurbita maxima
rdf:langString 'Turban'
xsd:integer 39399007
xsd:integer 1110096690
rdf:langString Turban, Mini red turban
rdf:langString Turban squash
rdf:langString Cucurbita maxima
rdf:langString Cucurbita maxima Cucurbita maxima Potiron turban Espèce Cucurbita maximaDuchesne, 1786 Classification phylogénétique Giraumon (Giromon, ou Giraumont) est le nom donné aux Antilles à certaines variétés de Cucurbitaceae appartenant aux espèces Cucurbita maxima (potiron, potimarron) et Cucurbita moschata (courges musquées).
rdf:langString Turban squash, also known as "Turk's turban" or "French turban" ("Giraumon" in French), is a type of squash most often used as a winter squash. It is an heirloom, predating 1820. A cultivar of Cucurbita maxima, it is closely related to the buttercup squash. It is typically 6 pounds when mature. Colors vary, but are often mottled in shades of orange, red, white and green. The squash is used as both a vegetable and as an ornamental gourd. Taste is similar to other C. maxima cultivars, though "not as vibrant," "reminiscent to hazelnut," and "coarse, watery and insipid." Known in the nineteenth century as "the most beautiful in color, and the most worthless in quality, of all the varieties of squash;" More recently, Ian Knauer, author of "The Farm", has described it as "nutty and sweet". There are two varieties or cultivars: * Turk's turban: a medium-sized tricolor gourd with red cap and red, green and white turban. * Mini red turban: a small-sized bicolor gourd with red cap and white turban (sometimes with narrow red stripes). Like an Amanita muscaria mushroom.
rdf:langString La Zucca Turbante turco, chiamata anche Turbante di Aladino o Zucca Fungo (in inglese Turban squash o Turban pumpkin ed in francese Giraumont) è una varietà di zucca ornamentale, grossa ed irregolare, con buccia bitorzoluta e spessa, costituita (cioè ottenuta dalla zucca classica) in Francia in modo casuale. Viene largamente usata anche come zucca da ornamento ed ha la particolarità di conservarsi a lungo. Le dimensioni alla raccolta variano in genere da 2 a 5 kg, sebbene si possano trovare frutti di quasi 7 kg, ha una polpa carnosa con consistenza farinosa. La bellezza dei frutti ripaga della polpa di qualità mediocre; ha un sapore aromatico, quasi dolce. Questo prodotto della terra, non trova molti estimatori per la ridotta pezzatura e per la destinazione commerciale. In occasione della festa di Halloween, la si trova più facilmente disponibile nei banchi di alcuni supermercati o rivenditori ortofrutticoli.
xsd:nonNegativeInteger 3362

data from the linked data cloud