Procyanidin
http://dbpedia.org/resource/Procyanidin an entity of type: Antioxidant114724645
Procyanidins are members of the proanthocyanidin (or condensed tannins) class of flavonoids. They are oligomeric compounds, formed from catechin and epicatechin molecules. They yield cyanidin when depolymerized under oxidative conditions. See the box below entitled "Types of procyanidins" for links to articles on the various types.
rdf:langString
Les procyanidines ou procyanidols sont des tanins condensés formés par des unités de flavanols de type catéchol et épicatéchol. Par ébullition en milieu acide, ils libèrent un pigment rouge, le cyanidol (un anthocyanidol). Ce sont les proanthocyanidols les plus abondants chez les plantes, suivis par les prodelphinidols.
rdf:langString
Le procianidine sono molecole appartenenti alla famiglia delle proantocianidine, molecole della classe dei flavonoidi. Sono strutture molecolari formate da ripetizioni delle catechine e dell', che conducono alla formazione della cianidina quando sono depolimerizzati sotto condizioni ossidative. Si rinvengono in numerose piante e frutti, come mele, aronia e vino rosso.
rdf:langString
rdf:langString
Procyanidine
rdf:langString
Procianidine
rdf:langString
Procyanidin
xsd:integer
8599683
xsd:integer
1118085186
rdf:langString
Procyanidins are members of the proanthocyanidin (or condensed tannins) class of flavonoids. They are oligomeric compounds, formed from catechin and epicatechin molecules. They yield cyanidin when depolymerized under oxidative conditions. See the box below entitled "Types of procyanidins" for links to articles on the various types.
rdf:langString
Les procyanidines ou procyanidols sont des tanins condensés formés par des unités de flavanols de type catéchol et épicatéchol. Par ébullition en milieu acide, ils libèrent un pigment rouge, le cyanidol (un anthocyanidol). Ce sont les proanthocyanidols les plus abondants chez les plantes, suivis par les prodelphinidols.
rdf:langString
Le procianidine sono molecole appartenenti alla famiglia delle proantocianidine, molecole della classe dei flavonoidi. Sono strutture molecolari formate da ripetizioni delle catechine e dell', che conducono alla formazione della cianidina quando sono depolimerizzati sotto condizioni ossidative. Si rinvengono in numerose piante e frutti, come mele, aronia e vino rosso.
xsd:nonNegativeInteger
16645