Laplap

http://dbpedia.org/resource/Laplap an entity of type: Thing

Le laplap (parfois orthographié lap lap ou Lap-Lap) est un plat traditionnel du Vanuatu à base d'igname ou de taro, de lait de coco et parfois de viande. rdf:langString
Laplap (sometimes wrongly spelled lap lap) is the national dish of Vanuatu. Laplap is prepared by grating breadfruit, bananas, taro or yam roots into a vegetable paste. The paste is then wrapped in banana leaves and cooked in an underground stone oven, with fresh coconut cream. Meats like pork, beef, chicken or flying fox can be added. rdf:langString
Laplap (a volte scritto lap lap) è il piatto nazionale di Vanuatu. Questo si prepara grattugiando le radici dell'albero del pane, delle banane, del taro o dell'igname, fino ad ottenere una pasta vegetale. Questa viene poi avvolta in foglie di banana e cotta con crema di cocco in un forno sotterraneo di pietra. All'impasto si possono aggiungere carni come maiale, manzo, pollo o volpe volante. rdf:langString
ラプラプとはバヌアツで広く食されている料理。同国の国民食である。パンの実、バナナ、タロイモ、ヤムイモの根をすりおろして作ったペーストをバナナの葉で包み、地下の石窯で生のココナッツクリームと一緒に蒸して調理する。豚肉や牛肉、鶏肉、オオコウモリなどの肉類を加えることもある。 rdf:langString
rdf:langString Laplap
rdf:langString Laplap
rdf:langString Laplap
rdf:langString ラプラプ
rdf:langString Laplap
rdf:langString Laplap
xsd:integer 41350316
xsd:integer 1103342997
rdf:langString Laplap
rdf:langString breadfruit, taro, yam, coconut cream, pork, beef, chicken or flying fox
rdf:langString Le laplap (parfois orthographié lap lap ou Lap-Lap) est un plat traditionnel du Vanuatu à base d'igname ou de taro, de lait de coco et parfois de viande.
rdf:langString Laplap (sometimes wrongly spelled lap lap) is the national dish of Vanuatu. Laplap is prepared by grating breadfruit, bananas, taro or yam roots into a vegetable paste. The paste is then wrapped in banana leaves and cooked in an underground stone oven, with fresh coconut cream. Meats like pork, beef, chicken or flying fox can be added.
rdf:langString Laplap (a volte scritto lap lap) è il piatto nazionale di Vanuatu. Questo si prepara grattugiando le radici dell'albero del pane, delle banane, del taro o dell'igname, fino ad ottenere una pasta vegetale. Questa viene poi avvolta in foglie di banana e cotta con crema di cocco in un forno sotterraneo di pietra. All'impasto si possono aggiungere carni come maiale, manzo, pollo o volpe volante.
rdf:langString ラプラプとはバヌアツで広く食されている料理。同国の国民食である。パンの実、バナナ、タロイモ、ヤムイモの根をすりおろして作ったペーストをバナナの葉で包み、地下の石窯で生のココナッツクリームと一緒に蒸して調理する。豚肉や牛肉、鶏肉、オオコウモリなどの肉類を加えることもある。
xsd:nonNegativeInteger 2061
xsd:string breadfruit,taro,yam,coconut cream,pork,beef,chickenorflying fox

data from the linked data cloud