Kho (cooking technique)

http://dbpedia.org/resource/Kho_(cooking_technique) an entity of type: Thing

Kho (meaning "to braise", "to stew", or "to simmer") or khor (Khmer: ខ) is a cooking technique in Vietnamese and Cambodian cuisine, where a protein source such as fish, shrimp, poultry, pork, beef, or fried tofu is braised on low heat in a mixture of fish sauce, sugar, and water or a water substitute such as young coconut juice. The resulting dish is salty and savory, and meant to be eaten with rice noodles, baguette, or steamed rice. rdf:langString
Con il termine kho (in lingua vietnamita letteralmente brasare, stufare o cuocere a fuoco lento) si indicano una serie di piatti della cucina vietnamita, caratterizzati da una lenta stufatura degli ingredienti in una salsa densa, mediamente dolce, di colore rosso-marrone, che contiene zucchero caramellato e salsa di pesce. Tipicamente viene stufato in una pentola di terracotta chiamata nồi đất. Viene servito con riso bianco cotto al vapore o tostato, oppure con una baguette calda. Bò kho è la variante più comune; uno stufato di manzo con tagliatelle. rdf:langString
rdf:langString Kho (cooking technique)
rdf:langString Kho (gastronomia)
rdf:langString Bò Kho
rdf:langString Bò Kho
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rdf:langString Bò kho
rdf:langString Vietnam
rdf:langString Beef; fish sauce, sugar, water or coconut juice
rdf:langString Kho (meaning "to braise", "to stew", or "to simmer") or khor (Khmer: ខ) is a cooking technique in Vietnamese and Cambodian cuisine, where a protein source such as fish, shrimp, poultry, pork, beef, or fried tofu is braised on low heat in a mixture of fish sauce, sugar, and water or a water substitute such as young coconut juice. The resulting dish is salty and savory, and meant to be eaten with rice noodles, baguette, or steamed rice.
rdf:langString Con il termine kho (in lingua vietnamita letteralmente brasare, stufare o cuocere a fuoco lento) si indicano una serie di piatti della cucina vietnamita, caratterizzati da una lenta stufatura degli ingredienti in una salsa densa, mediamente dolce, di colore rosso-marrone, che contiene zucchero caramellato e salsa di pesce. Tipicamente viene stufato in una pentola di terracotta chiamata nồi đất. Viene servito con riso bianco cotto al vapore o tostato, oppure con una baguette calda. Bò kho è la variante più comune; uno stufato di manzo con tagliatelle.
rdf:langString Cambodian and Vietnamese
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xsd:string Beef;fish sauce,sugar, water orcoconutjuice

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