Carciofi alla Romana
http://dbpedia.org/resource/Carciofi_alla_Romana an entity of type: Thing
Carciofi alla Romana [karˈtʃɔːfi alla roˈmaːna], literally "Roman-style artichokes", is a typical dish of Roman cuisine. During spring-time in Rome, the dish is prepared in each household and is served in all restaurants. It represents one of the most famous artichoke dishes of the Roman cuisine, another being Carciofi alla giudia, a deep-fried artichoke dish that originated in the Jewish community of Rome.
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Les carciofi alla romana (prononcé : [karˈtʃɔːfi alla roˈmaːna], littéralement « artichauts à la romaine »), est un plat typique de la cuisine de la romaine. À Rome, il est préparé dans chaque foyer et servi dans tous les restaurants au printemps. Avec les carciofi alla giudia (artichauts à la juive), il représente l'un des plats d'artichauts les plus célèbres de la cuisine romaine.
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카르초피 알라 로마나(이탈리아어:Carciofi alla romana)는 로마식 아티초크이며 전형적인 로마 요리이다. 가정에서도 흔히 먹으며 레스토랑에서는 봄철 내내 볼 수 있는 계절 메뉴이다. 로마에서 볼 수 있는 요리 중에서 아티초크를 쓰는 요리 중에는 단연 가장 보편적인 요리이다.
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I carciofi alla romana sono un piatto tipico della cucina della Capitale. A Roma si preparano e si servono nei ristoranti soprattutto in primavera. Insieme ai carciofi alla giudia, rappresentano uno dei più famosi piatti a base di carciofi della cucina romana.
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Carciofi alla Romana
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Carciofi alla romana
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Carciofi alla romana
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카르초피 알라 로마나
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Carciofi alla Romana
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Carciofi alla Romana
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antipasto, contorno
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Carciofi alla Romana
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Italy
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antipasto, contorno
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250
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artichokes, lesser calamint, parsley, garlic
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Lazio
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warm or room temperature
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Carciofi alla Romana [karˈtʃɔːfi alla roˈmaːna], literally "Roman-style artichokes", is a typical dish of Roman cuisine. During spring-time in Rome, the dish is prepared in each household and is served in all restaurants. It represents one of the most famous artichoke dishes of the Roman cuisine, another being Carciofi alla giudia, a deep-fried artichoke dish that originated in the Jewish community of Rome.
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Les carciofi alla romana (prononcé : [karˈtʃɔːfi alla roˈmaːna], littéralement « artichauts à la romaine »), est un plat typique de la cuisine de la romaine. À Rome, il est préparé dans chaque foyer et servi dans tous les restaurants au printemps. Avec les carciofi alla giudia (artichauts à la juive), il représente l'un des plats d'artichauts les plus célèbres de la cuisine romaine.
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카르초피 알라 로마나(이탈리아어:Carciofi alla romana)는 로마식 아티초크이며 전형적인 로마 요리이다. 가정에서도 흔히 먹으며 레스토랑에서는 봄철 내내 볼 수 있는 계절 메뉴이다. 로마에서 볼 수 있는 요리 중에서 아티초크를 쓰는 요리 중에는 단연 가장 보편적인 요리이다.
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I carciofi alla romana sono un piatto tipico della cucina della Capitale. A Roma si preparano e si servono nei ristoranti soprattutto in primavera. Insieme ai carciofi alla giudia, rappresentano uno dei più famosi piatti a base di carciofi della cucina romana.
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