Bottom sirloin

http://dbpedia.org/resource/Bottom_sirloin an entity of type: Thing

Lo scannello (anche noce o fesa) è un tipo di taglio di carne appartenente al quarto posteriore della coscia del bovino (si sviluppa intorno al femore per tutta la sua lunghezza e la rotula in posizione distale). Confina con il fianchetto, lo scamone e la . Costituita da muscoli, è categorizzata come prima scelta, anche per la sua tenerezza. A seconda delle regioni d'Italia, assume vari nomi: Boccia Grande a Torino, Pescetto a Genova, Noce a Milano e Verona, Bordone a Bologna, Soccoscio a Firenze, Tracoscio a Roma, pizzo a cannella o piccione a Napoli. Indicata in cucina nella preparazione di fettine impanate, pizzaiola e bourguignonne. Se ne ricava anche la bresaola. rdf:langString
The bottom sirloin steak is a steak cut from the back of the animal below top sirloin and above the flank. This cut can also be referred to as sirloin butt and thick flank. The meat is further cut into three different portions called ball tip, tri-tip and flap steak for consumption. Ball tip cuts are used for common steaks in restaurants and are often advertised as sirloin. Tri-tip is found in roasts or used for barbecue since it is common for it to be cooked over long periods of time. Flap portions are found in hamburger meat or can be made into stews or even fajitas since it is too tough to be used in steaks. rdf:langString
rdf:langString Bottom sirloin
rdf:langString Scannello
rdf:langString ボトムサーロイン
rdf:langString Bottom sirloin
rdf:langString Bottom sirloin
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rdf:langString American beef cuts
rdf:langString Beef steak
rdf:langString The bottom sirloin steak is a steak cut from the back of the animal below top sirloin and above the flank. This cut can also be referred to as sirloin butt and thick flank. The meat is further cut into three different portions called ball tip, tri-tip and flap steak for consumption. Ball tip cuts are used for common steaks in restaurants and are often advertised as sirloin. Tri-tip is found in roasts or used for barbecue since it is common for it to be cooked over long periods of time. Flap portions are found in hamburger meat or can be made into stews or even fajitas since it is too tough to be used in steaks. When compared to top sirloin, this meat is cheaper but often chewier than its counterpart.
rdf:langString Lo scannello (anche noce o fesa) è un tipo di taglio di carne appartenente al quarto posteriore della coscia del bovino (si sviluppa intorno al femore per tutta la sua lunghezza e la rotula in posizione distale). Confina con il fianchetto, lo scamone e la . Costituita da muscoli, è categorizzata come prima scelta, anche per la sua tenerezza. A seconda delle regioni d'Italia, assume vari nomi: Boccia Grande a Torino, Pescetto a Genova, Noce a Milano e Verona, Bordone a Bologna, Soccoscio a Firenze, Tracoscio a Roma, pizzo a cannella o piccione a Napoli. Indicata in cucina nella preparazione di fettine impanate, pizzaiola e bourguignonne. Se ne ricava anche la bresaola.
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